Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kursen, del 2!

aug 27, 2010 | Tankar och Vardag


Gud vad roligt att ni va så intresserade! Nu har jag suttit hela morgonen och försökt koma på roliga saker att skriva i breven!
Är det något speciellt ni vill ha med?
Man behöver inte kuinna ett skit för att vara med, man behöver inga speciella pennor eller så, jag bara tipsar lite allmänt i breven. Det tror jag blir bäst, så slipper alla teckna precis likadant efteråt!
Jag vill bara sporra er att våga testa och hitta er stil å sådär!

Vi gör såhär, att ni som vill vara med skriver er mail i kommentarsfältet så hör jag av mig, vad tror ni om det?
Åhhh det här ska bli så spännande, ska genast skriva ihop första brevet!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...