Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Kursen, sista delen!

aug 29, 2010 | Tankar och Vardag


Åh ni är så himla fina när ni tycker det ska bli så roligt, jag känner viss press men jag hoppas att ni ska bli jättenöjda.
Jag tänker ge en del enkla tips och andra kanske lite mer avancerade, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska lägga upp det än.
Jag kommer inte avslöja alla mina speciel moves, för lite måste man ju ha kvar men jag ska försöka göra det så inspirerande jag bara kan!

Sista anmälningsdagen är sista augusti, alltså på tisdag så om ni tvekar så får ni skynda på nu för snart smäller det!
Jag skickar ut betalningsuppgifter och kontaktuppgifter och sånt på mailen sen till alla anmälda!

Åh det här kommer bli höstens roligaste upplevelse, tack för att ni är så jäkla inspirerande och BÄST helt enkelt!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...