Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Lägenheten!

mar 5, 2009 | Inredning


Om, jag säger OM jag hade en lägenhet, skulle jag inreda den helt annorlunda från den förra. Denna skulle va renare men fortfarande full av färg fast på ett annat sätt än sist. JAg skulle aldrig kunna ha en helt vit lägenhet, jag skulle få panik efter tre minuter. Jag tycker om färg och vill helst se det hela dagarna, på mig, omkring mig och lite överallt. Jag vill att min lägenhet ska avspegla vem jag är, det ska liksom kännas Anna.

Här är lite inspirationsbilder om hur det ska se ut den här gången, jag drömmer om en mönstrad tapet och skohyllor som når till taket.
(bilderna kommer från Fröken Ö, UNderbaraclara och Stylebytes)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...