Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och lilla knyttet Salome!

feb 13, 2010 | Tankar och VardagEftersom jag är den största Muminfantasten i världen så måste jag bara få dela med mig av det här, om boken Trollvinter av Tove Jansson.

”I Trollvinter (1957) blir knyttet Salome förälskad i den vintersportälskande hemulen. Till en början är hemulen mycket självupptagen och märker inte den lilla Salome, som bor i spårvagnen av sjöskum. Men så småningom blir de vänner, sedan han räddat hennes liv i en snöstorm.”

Om jag skulle beskriva mig själv skulle jag vara en blandning av lilla knyttet Salome, Lilla My och den arma Misan.

Emil är Hemulen.

För övrigt så ska min dotter heta Salome. Nu vet ni.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...