Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Listorna!

maj 24, 2010 | Tankar och Vardag

Nu är jag motvilligt tillbaka i Värnamo. Hade mer än gärna stannat i Värmland, helst för alltid.
Utställningen har gått bra och jag fick så fina ballongblommor från en bloggläsare. Så himla fint! Tack!

Men nu är jag som sagt tillbaka och allt känns som ett enda kaos, det är så GALET mycket att göra!
Jag bara väntar på att jag ska springa rakt in i väggen, men jag försöker att inte tänka på det och bara bocka av en grej efter nästa på min to-do-list.

Näst på tur står modevisningen som är i helgen.
Sen kommer Öland och sen avslutningen.
När alltihop är färdigt ska jag lägga mig ner och sova i två veckor tror jag.

Men nu ska jag beta av nästa sak på listan, teckna Josephine! Men sen, en välförtjänt tupplur!

Bilderna är för ett uppdrag jag fick en gång som aldrig blev av, men bilderna tycker jag mycket om ändå.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...