Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Loppisen!

sep 26, 2010 | Loppis


Jag och Emil har varit på loppisrunda i Vrigstad (bästa loppisstället på jorden!)
Vi va på jakt efter en världskarta, en lampa och fyra stolar. Vi kom hem med en stringhylla, hyllpapper och sex äggkoppar.
Men men, det är inte fy skam det heller!

Hyllpappret ska jag ha i vår nya lägenhet som har gå-in-skafferi (med rutigt golv bör tilläggas) och jag har letat som en tok efter just det här pappret! Äppelnörd som jag är!

Äggkopparna var så himla fina så jag KUNDE bara inte gå förbi, jag tänkte ha värmeljus i dom.

Stringhyllan är perfekt eftersom vi tänkte bygga en helvägg med stringhyllor i nya lägenheten (svarta i vardagsrummet och vita i ateljén) fick den för 2000 kr vilket är ett riktigt fynd!
Vill flytta nu nu nu!

Håll koll på bloggen senare idag, vi säljer en massa av vårt fina porslin, våra skåp svämmar nämligen över. Auktionerna kommer upp om en stund!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...