Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Loppisrundan!

jul 25, 2010 | Loppis
Jag har haft min storebror och Matilda här över helgen.
Så idag var stora loppisdagen. Men bäst av allt var ändå Svenssons i Lammhult!
Det är så dyrt därinne så jag knappt har råd att titta, men åhhh så mycket fint det finns där inne!
Jag nöjde mig med att få inspiration från det dyra och försöka hitta på egna fiffiga lösningar att få det lika fint hemma.

Mitt inne i affären finns det ett stort uterum med växter och massa fint, jag blev helt tagen över hur fint det var!
Jag gillade hundtapeten också, mer än jag gillar riktiga hundar.

Imorgon är jag ledig så då ska jag teckna hela dagen, så glöm inte att kika in här då!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...