Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Marimekko!

maj 30, 2011 | Kläder

Nu har jag ett nytt marimekkoplagg i garderoben igen, denna gången blev det en soldräkt (eller vad det nu är) från samarbetet mellan H&M och Marimekko.
Jag är lite kär faktiskt, sen om man vill vara med påklädd är det ju bara att dra på en kjol utanpå.

Jag vet att det var evighets evighet sen jag visade nån teckning på bloggen, men om sanningen sk afram är jag inte särskilt teckningssugen just nu. Helst vill jag måla om möbler, bygga saker och pyssla.
Men det kanske går bra det med?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...