Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Måsfoten!

sep 24, 2010 | Tankar och VardagI början på sommaren var jag på Öland med textilfamiljen. På en finfin utflykt med min lilla klan så besökte vi Långe Jan. Om man går utanför fyren så finns det miljarder roliga stenar och annat grejs och mitt bland stenarna hittade jag en liten, torkad, måsfot! Jag blev så himla glad (och alla andra väldigt äcklade) av mitt fynd!
En alldeles egen måsfot, det måste ju betyda tur!

Senare, långt senare, kom jag att tänka på Karin. Hon utbildar sig till smyckesdesigner på HDK (hur häftigt är inte det?) och gick på gymnasiet med mig. (dessutom driver hon en av sveriges roligaste bloggar, du hittar den HÄR)
Så jag frågade henne helt enkelt om hon var sugen på att jobba lite med min finfina fot och det ville hon.
Idag fick jag resultatet på mailen!
Kolla bara vad tjusigt! Så snart, snart har jag min egen måsfot i silver runt halsen.
Tack bästa Karin, du är verkligen grym!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...