Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Modeveckan!

jan 31, 2010 | Tankar och Vardag


Imorgon drar modevecka igång i Stockholm.
Cheap Monday har visning imorgon, jag ska vara påklädare och har fått ett mission att skaffa backstage-mat åt 80 personer.

Jag är nervös, minst sagt. Nervör för att jag ska skicka ut fel byxor till fel tröja osv, nervös för hur jag ska kunna bära mat för 80 personer och nervös för att jag kanske blir så nervös imorgon att jag kräks på Ann-Sofie Back.

Men det går nog fint. Jag får intala mig att det är häftigt att få vara med om det här.
För det är häftigt.
Fast hemskt.

(bilden är lånad av Liselotte Watkins)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...