Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Modevisningen del 2!

maj 27, 2010 | Tankar och Vardag


Jag har övat, övat och övat. Man kan säga att jag bröt ihop och kom igen. Inatt ändrade jag på allt, hur vi skulle gå och vad vi skulle ha på oss så imorse kändes allt mycket bättre.
Sen när jag fick nyfärgat hår, massa smink och nyklippt lugg så försvann nervositeten. Sen kom Emil och filmade lite så jag fick se hur det såg ut (tack för tipset!)

Det här är fortfarande hemskt och kommer aldrig bli en sak jag gillar att göra, men jag vet att jag kommer vara så otroligt stolt när det väl är över!

(bilden är fotad av Erika!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...