Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Musikhjälpen!

dec 16, 2011 | Allmänt

Nu är teckningen lämnad. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom sj strular som alltid var mitt tåg så sent att Jason redan gått och lagt sig när jag kom fram. Istället fick jag lämna den till en vakt som inte verkade det minsta intresserad av teckningar.

Men nu imorse fick jag mail om att teckningen va på rätt plats och att de nu bara väntar på att Jason ska vakna så han kan signera den!

Så någon gång i eftermiddag kommer den ut på auktion! Hoppas ni budar en massa så alla flickor få gå i skolan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...