Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Nyår!

dec 30, 2010 | Tankar och Vardag


Imorgon är det nyårsafton.
Så nu är det hög tid att reflektera över tiden som gått och vad som komma skall.
2010 har varit mitt livs bästa år!
Jag har mött vänner jag vet att jag kommer ha för resten av mitt liv, jag har lärt mig tatuera (om än lite vingligt) jag har flyttat till en finfin lägenhet med den absolut bästa mannen på den här planeten, jag har blivit faster och jag har fått göra roliga teckningsuppdrag.
Så ja, det har varit fantastiskt.

Men nu är det snart ett nytt år, ett år som jag hoppas ska innehålla ett bröllop, ett uppdrag för ELLE, en utlandssemester och en sommar som aldrig vill ta slut.
Jag känner mig en smula trött och bitter om jag ska va ärlig. För att det adrig känns som den där stora ”big break-grejen” inträffar.
Jag tycker jag gjort allt jag kan för att det ska hända, men ändå blir det liksom bara lite rök och aldrig nån riktig brasa.
Men skam den som ger sig, 2011 ska jag minsann ta i ÄNNU mer!
Helst av allt vill jag teckna på heltid, alla dygnets timmar vill jag teckna. Åt Elle och Damersnas värld, åt alla andra tidningar jag kan komma på, till noveller och modeuppslag.
Det vill jag göra.
Men jag antar att allt har sin tid.
Jag bara önskar att den tiden kommer 2011.

Gott nytt år på er fina ni, utan er hade det här året inte blivit alls såhär bra som det blev, så tack!

Jag ska fira in mitt nya, strålande år med de bästa vännerna hemma i ett mörkt, men ack så mysigt, Småland.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...