Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Nyrikedomen!

feb 26, 2009 | Tankar och Vardag


Jag är ingen person med pengar, har aldrig varit och kommer antagligen aldrig bli.
Jag kan liksom inte spara, det går bara inte! Har jag haft en lyckad utställning så räcker pengarna max två veckor.
Jag har ärvt fenomenet av min far. Vi måste ha hål i fickorna.
Men den här månaden har jag fått avgångslön plus semesterersättning från det gamla jobbet plus lön från det nya så nu har jag mer pengar än jag haft någonsin.
Men nu blir jag liksom stressad, vet inte vad jag ska göra.
Har satt in hälften på ett konto och resten är bara mina och nu tänkte jag unna mig, men jag behöver inget.
På lördag blir det Ullared, men där kan man inte bränna pengar för det är så billigt och finns ju egentligen bara skräp. Men det är roligt. Och väldig svenne-bananigt.

Få nu inte detta inlägget till ett åh-vad-rik-jag-är-inlägg för så är inte fallet.
Det är mer ett oj-jag-råkar-ha-råd-att-köpa-den-dyra-juicen-istället-för-den-billiga-stadiet.
Ett ovant stadie.
Jag är så extremt mycket bättre på att spendera pengar när jag inte har dom, när jag har dom blir jag snål och vill inte bli av med dom.

Man KAN ju spara dom. Men det verkar tråkigt.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...