Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Ödet!

jan 27, 2009 | Tankar och Vardag


Samma dag som jag blev av med jobbet så kom jag hem och hittade ett mail från en tjej på Björn Borg som undrade om jag va intresserad av ett jobb som designassistent hos dom!
Idag ringde hon och ville att jag skulle komma dit, så på torsdag bär det av och behöver jag ens säga att jag är så glad att jag nästan spricker?!
Ingenting är ju färdigt nu men jag vet iallafall minst tolv par tummar som hålls för mig på torsdag.
Ibland är livet sådär snällt mot en att man nästan smäller av.
Jag kom hem från Karlstad idag efter sex timmars resande och hann precis sätta foten i dörren till systemet innan dom stängde och gå in och köpa mig en flaska champagne!
Nu ska här firas, om än alldeles ensam!
Heja mig!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...