Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Öland!

jun 4, 2010 | Tankar och Vardag


Nu är jag tillbaka i ett alldeles stekhett Värnamo igen.
Skulle stannat på Öland tills på lördag men insåg att stora grupper med människor inte är min starka sida så jag åkte hem redan igår.
Men jag har haft det så himla bra, min klass är den absolut bästa!
Strålande sol igår och vi har gjort allt det där man gör när man campar.
Dricker öl, svettas i sovsäcken, spelar brännboll, solar och åker på utflykter.
Jag älskar Öland, skulle utan svårigheter kunna bo där resten av mitt liv.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...