Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Operation Sushi!

jan 9, 2009 | Tankar och Vardag

I värnamo finns ingen sushi. Det är skit. Så jag och kusin tog tag i saken, vi gjorde det till en happening att skaffa sushi så vi satte oss i bilen och styrde mot Växjö!
Så 45 minuter senare avnjöt vi tio bitar sushi! Vi gick en promenad och kom på att vi va nog lite mer sugna och gick tillbaka och åt sju bitar till och avslutade med varsin subwaymacka till efterrätt!

Detta va alltså ingen resa i nyttighetens tecken men sablans vad gott det va och behöver jag säga att vi inte pratade så mycket på vägen hem? Båda va fullt upptagna med att försöka sitta upprätt.
Tack fina kusin för en bra dag!

Kusinens vrålåk!

Ren och städad inuti!

Skeptiskt till om bilen skulle hålla hela vägen.

Glad efter sushi!

Sen blev det liksom svart. Matkoma.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...