Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Pånyttfödelsen!

apr 7, 2009 | Tankar och Vardag


Imorgon går flyttlasset, med mig har jag en hel hög med nya skor, nya erfarenheter och nya visioner.
Jag uppskattar andra saker nu än jag gjorde innan. Jag drömmer om andra saker nu än tidigare.
Att erövra världen känns som nått som jag vill göra från mitt skrivbord, inte från nått fancy kontor.
Jag vill ha min lägenhet, mina pennor och min man. Då är jag nöjd.

Jag har haft kul här, lärt mig massor och träffat en av de bästa människor någonsin. Att umgås med Anna är som att medverka i den där reklamen ”om du kunde se dig själv i framtiden”. (fast hon får mig snarare att spendera mer än pensionsspara)

Men nu ska jag hem.
Hem till en lägenhet där diskborsten matchar handdukarna, där tandborsten matchar badrumsmattan och där väggfärgen matchar min person.
Där finns inget ”allmänt” utan bara mitt och bara jag.
När jag kommer hem ska jag låsa dörren, ställa upp rådjuren i stringhyllan, sen ska jag ta en lång varm dusch och känna att jag är hemma.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...