Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Peppen!

aug 27, 2010 | Tankar och Vardag


Fasen vad roligt det här ska bli!
Nu är alla medräknade som skrev sin mail, om du inte vill visa mailen så skicka till a_ileby@hotmail.com istället!
Vad ska vi säga, att vi drar igång om någon vecka eller två så hinner jag klura ut hur allt funkar!
Brevlådan i Värnamo kommer svämma över!

Det är ju som sagt Värnamodagarna här just nu och igår kväll insåg jag hur himla lycklig jag är över att bo just här, i världens minsta stad med världens dansgladaste människor!
Det var ett stort öltält, stort som sjutton till och med, det var liveband och folk i ALLA åldrar dansade på borden och stolarna och bjöd upp varann åt höger och vänster! Det va så himla fin stämning!
Vem som helst fick va med och det spelade ingen roll hur man såg ut eller om man kunde dansa, alla dansade ändå, bara för att det är så ohyggligt roligt!

Så då satt jag där på min bänk och sjöng med till nått fantastiskt fånigt och tittade på alla dansade tanter och kände att jag skulle aldrig aldrig vilja vara någon annanstans än just här!

Ikväll blir det en repris för ikväll kommer min PAPPA hit! Hurra!
(bilden ovan är min absoluta favorit på pappa, så jäkla skön! Jättesur fast med guitar hero i handen. Bästa bästa pappa)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...