Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Porträttet!

maj 3, 2010 | TeckningarNågon ville se porträttet på mig och Emil som jag har över soffan, så här ser det ut!
Det är ett år sen jag tecknade den nu så min stil kanske har ändrats lite, kanske får teckna ett nytt varje år?

Sen var det någon som frågade om hur jag väljer mina motiv till målningarna.
Jag fotar mycket och allra helst folk som inte är beredda. Tycker om när det sitter en ensam farbror på ett fik, gubbar på bänkar som ändå inte pratar med varann eller som här, ett rum fullt med folk men ingen har ändå någon kontakt med varann.
Jag gillar bilder som saknar värme kanske man skulle kunna säga, eller gemenskap. Ensamma människor utplacerade lite underligt. DET gillar jag att måla!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...