Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Ritkursen!

mar 12, 2011 | Teckningar


Jag har fått en hel del mail med frågor om jag kan dra igång ritkursen jag hade i höstas igen och VISST kan jag göra det!

Så är du intresserad av fem brev, hem i brevlådan, med olika tips och trix inom teckning så är det bara att anmäla sig!
Sist kostade kursen 230 kronor, men den här gången kommer det kosta 350 kronor då omkostnaderna var mycket dyrare än jag räknat med!

Vill du vara med så är det bara att slänga iväg ett mail till: a_ileby@hotmail.com
Ni har fram till lördag nästa helg på er att bestämma er!
(obs obs obs, det är samma kurs som sist, så har du redan varit med en gång så är det ingen idé att vara med igen!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...