Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Sjömännen!

sep 9, 2010 | Tankar och Vardag


Jag önskar mig en sån här sjömansmössa! Mest av allt.
Jag provade den minst hundra gånger sist jag var i Stockholm på Beyond Retro, men tänkte (mitt dumma spån) att den kommer jag ju aldrig använda.
Varför tänkte jag så?!
Klart jag kommer! Jag har tusen randiga toppar som behöver hattsällskap och jag är ägare av den finaste sailorklänningen och sailor koftan från Jumperfabriken!
Fasen.
Man borde inte tvivla när man vet att saker är bra.
(bilden hittade jag på NioTillFem-bloggen, men vet inte vem som är upphovsmannen. Ljuvlig är den iallafall)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...