Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Sjömansklänningen!

apr 1, 2009 | Loppis


Jag är på jakt efter den perfekta sjömansklänningen. Den där på MQ va fin, men dyr och inte såååå fin för det priset.
Så igår, sprang jag på den här från gina tricot.
Mitt hjärta slog snabbare, andningen ökade och pupillerna vidgades! En sjömansklänning!
Alla hade brunt smink i urringningen, frågade om en ren och visst hade hon en extra, skrynklig sak på lagret, men hellre skrynklig är lortig.
Kände att min stund på jorden va då, ni vet när man är så lycklig att man nästan spricker.
Trädde den över huvudet och vips, så satt den på.
Och va FUL den va!
Såg inte klok ut, jag försökt ehitta sätt att få den finare, försökte komma på lösningar man kunde göra med symaskinen men nej.
Den va bara ful.
Med en besvikelse större än allt, drog jag av den (och lämnade säkert brunt smink i urringningen) och hängde tillbaka den.
Åh, hela min dag va förstörd.

Det va dagens ytliga inlägg. Varsågoda.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...