Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Sjukstugan!

aug 29, 2011 | Allmänt

Jag är sjuk, kände det redan igår men imorse kändes halsen som en sandlåda så jag har hållt mig hemma och låst in mig i ateljén.


Ovanför mitt skrivbord hänger en av mina första teckningar jag gjorde till bloggen, den är fortfarande min absoluta favoritteckning! Bredvid hänger ängelfåret jag fått av mamma. Den har funnits med sen jag flyttade hemifrån (och har fått sällskap av en ängelgris i gjutjärn)


På en av hyllorna i ateljén bor min stora rådjurssamling som bara växer och växer!


På mitt skrivbord har min nya suveräna lampa flyttat in! Den är designad av Anders Pehrson för ateljé lyktan (samma kille som gjorde bumlingen!)
Den är perfekt eftersom den lyser jämt över hela teckningen och lyser helt vitt istället för gult!
Den köpte mamma och pappa åt mig på antikmässan i Ransäter.
I löve it!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...