Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Skorna!

mar 18, 2010 | Pyssel


Ni kanske minns de rosa/oranga skorna jag designade för Björn Borg?
De kommer tyvärr inte komma i produktion.
Det är nämligen såhär, det kommer prover av alla skor och sen väljer inköparna in vad de vill ha i sin butik och oftast tar de skor de vet kommer sälja, typ ”vanliga” sneakers. Alltså var mina lite för vågade. Synd tycker jag, fast ganska roligt att äga det enda paret som finns.

Men däremot så designade jag även de här skorna, där Björn Borg vinner över McEnroe och McEnroe blir arg och skäller på domaren och slår sönder sitt racket.
Om man tittar noga ser man att det är typiska Anna teckningar.
De här kommer finnas i butik nu till våren (kanske finns ute redan nu) de finns i damstorlekar och vad de kostar vet jag faktiskt inte.
Hoppas ni tycker dom är fina iallafall!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...