Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Skorna!

apr 18, 2010 | Loppis


Jag sökte på Björn Borg på nätet för att se om det var någon som sålde mina skor.
Då sprang jag på den här modellen, som jag inte ens sett förut.
Men om vi tittar lite närmare så känner vi väl igen håret från mina teckningar?
Just det, det är mitt porträtt av Björn Borg.
Så nu vet man det. Att det finns fler än bara de skorna jag visste om på marknaden.
Känns lite skumt att se sina teckningar sådär, utan att jag har det minsta med saken att göra.
Tycker det borde stå mitt namn någonstans.
Men jag antar att det vore att begära lite för mycket.
Jag får helt enkelt titta och njuta och känna att fy tusan vad duktig jag var som tecknade den där bilden!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...