Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Skorna!

feb 17, 2009 | Loppis


Ni vet den där sidan jag tipsade om tidigare, Passformen. MAn borde göra en liknande sida fast med skor.
Skor säger extremt mycket om folk.
Jag är lite känslig just när det gäller skor, jag skulle tex aldrig dejta en kille om han hade löparskor, för hårt åtdragna, till vardags. Även om det va Johnny Depp så skulle det aldrig funka för mig.
Däremot älskar jag skor som ser sådär sönder-älskade ut. Så de nästan trillar i bitar.
Jag äger cirka 300 par skor men använder ändå alltid samma älskade skor varje sommar. Dom är i mocka, lite indianinspirerade med stora stygn på sidan. Jag har ärvt dom av mamma, hon har lagat dom, lappat dom och älskat dom. Jag i min tur har gjort samma sak så de ser inte mycket ut för världen men gud vad jag älskar dom där skorna!
Jag har en bild på dom men ni skulle bara skratta åt mig om jag visade dom.
Istället kan jag visa skorna jag har på mig idag, sprillans nya och sådär vita att det sticker i ögonen. Lovely!
(skorna hittar du på www.bjornborgfootwear.se)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...