Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Sommaren!

maj 21, 2011 | Tankar och Vardag


Jag på vår underbara (men ack så fula) balkong! Allis sitter i trädet om man kikar noga. (min absoluta favoritbild för övrigt!)


Emil och hans pappa Bengt, idag när vi var och tittade på gamla fina bilar. De ser exakt likadana ut.


Emil sparar ut sin mustasch för att kunna ha såna där krullar på sidorna när vi gifter oss! Än så länge ser han mest ut som en musketör.Mina älskade ray-bans jag köpte i New York! Special edition och alldeles alldeles underbara! Jag ber till Gud varje dag att jag aldrig ska sätta mig på dom!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...