Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Sommaren!

jun 5, 2010 | Tankar och Vardag

Det är svårt att hitta motivation att sitta inne och teckna när solen skiner.
Så istället packade vi ihop filtar och vin och gick ut och satte oss på gräsmattan.
Älskade älskade sommar, jag trodde aldrig den skulle komma tillbaka!
Jag minns när jag gick på samma gräsmatta i vintras och trodde mina fingrar skulle frysa av trots dubbla vantar. Då kändes gräs mellan tåna och picknickfiltar väldigt långt bort.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...