Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Stockholm!

maj 26, 2011 | Tankar och Vardag

Jag är inte försvunnen, däremot har jag varit i Stockholm (nästan samma sak) på inredningskurs!
Vi va på Slottsträdgården i Ulriksdal (det stället drivs av Bo Rappne, ni vt han som planterar blommor i Äntligen Hemma!), åt världens godaste mat och han föreläste för oss. Sen fick vi öva på våra inredningsskills och lära oss om alla nya trender som kommer till hösten. Jag var där med min vapendragare Alex (ja alla tjejer, han är singel och ja, han är supersöt)Betonghjärta som jag kärade ner mig i totalt! Men alldeles för dyrt för min budget.

Alex kände sig en smula instängd.


Efter inredningsdagen åkte jag vidare till Uppsala och min storebror, Matilda (ni som läser hennes blogg, vet väl att vi är svägerskor?) och lilla Majken!

Igår gick jag runt ett varv i Stockholm innan jag åkte tillbaka till Uppsala och åt sushi på deras balkong. Myyys.
0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...