Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Stockholm, part 2!

okt 20, 2011 | Hår, Tankar och Vardag
Jag behöll längden på håret ett tag till, klippte luggen och färgade det i en mer naturlig blond nyans (inte så grön som på bilderna dock)

Idag är en mycket bra dag i nya kontoret! Av tre anledningar:
1.) Jag har nytt hår = rolighetsfaktorn stiger
2.) Jag åker tillbaka till Stockholm nästa vecka för att gå på rolighetsmöte och bo hos min bästis!
3.) Jag har fått upp banantyget = absolut rolighet!

(Bilderna från utställningen finns att köpa ja, maila mig bara så fixar vi det!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...