Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Storebror!

mar 23, 2009 | Tankar och VardagJag har en storebror. Han är fem år äldre än mig, världens snällaste och har alltid världens drygaste svar på lager när jag ska fråga nått.
Som idag när jag ringde och frågade min ömma broder om jag fick titta igenom hans nyckelringsamling som ligger på vinden.
Storebror: -Jaha vad ska du med dom till?
Jag: -Jo jag tänkte man kanske skulle kunna göra ett halsband eller ett örhänge av nått fint.
Storebror: -Jaha men det får du väl göra av dina egna samlingar, jag kan inte hjälpa att jag samlade på roligare saker än du. Du kan väl ha en knapp eller nått i örat?
Jag: -Men jag skulle ju bara titta och sen FRÅGA först om jag hittade nått.
Storebror: -Men tänk om JAG vill göra ett halsband av mina nyckelringar då?

Suck. Som lillasyster vinner man aldrig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...