Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Strumpbyxorna (del 2)

apr 1, 2009 | Loppis


Så nu har hela världen sett de tvåfärgade strumpbyxorna från Lindex. Alla modebloggare kan ju använda strumpbyxorna ihop med den där pariströjan med upp och nedvänt eiffeltorn och sen är ni i hamn!
Jag har under de senaste dagarna sett inte mindre än sex av de största modebloggerskorna med de här strumpbyxorna. Ja låt oss tipsa om samma sak allihop!
Jag läser mycket bloggar, som inspiration och för att få ideér men blir man inspirerad om alla ser likadana ut?
Inte det minsta.
Det får mig att längta efter second-hand fynd som ingen annan har, att måla mina egna tröjor och att rota i mormors garderob.
Allt för att slippa se ut som 598627 miljoner andra Lindexben.

Jag föredrar mina Lindex strumpbyxor med ett vitt och ett svart ben som jag köpte i vintras. Men det va det minsann ingen mer som skulle ha. Jag måste skaffa mig större inflytande på dagens ungdom.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...