Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Studenten!

apr 12, 2010 | Tankar och Vardag


Det börjar närma sig studenttider med stormsteg!
När folk tar studenten är det vanligt att ni beställer porträtt av mig som ni ska ge bort, därför ber jag er redan nu att lägga era beställningar så inte alla kommer på samma gång!
Sen är det alltid skönt att ha lite tid på sig, så man kan ändra och fixa och dona så alla blir nöjda!

Så känner ni någon som ska ta studenten eller gå ur nian eller fylla år eller konfirmera sig eller gifta sig och allt vad folk håller på med, så beställ redan nu!

Bara att maila mig på a_ileby@hotmail.com

Ett a4 kostar 800 kronor och ett a3 kostar 1500 kr. Då är det självklart originalteckningen ni får hem i brevlådan!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...