Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Stureplan!

jan 30, 2010 | Tankar och Vardag


Igår mötte jag upp Josefin och Sara för att dricka lite öl.
Vi satt på Carmen och försökte suga i oss så många vi kunde för det ypperliga priset av 30 kr.
Sen gick vi till Pet Sounds där vi hamnade vid samma bord som två amerikaner.
Det visade sig att de va konstnärer och här för att ställa ut på Magasin 3.
Plötsligt tändes ljuset i lokalen och alla gick hem, kunde inte fatta att det stängde!
Tiden bara flög iväg och jag pratade min allra bästa engelska (man gör lätt det med öl i kroppen)”it means, like a galloperande horse……on a tomato…you see”

Iallafall va vi inte redo för att gå hem så vi hoppade in i en taxi och åkte till Sturecompaniet av alla ställen! Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle sätta min fot där.
Vi fick gå före i kön när killarna förklarade att de va från New York (fast det va de inte alls egentligen)
Man kan minst sagt säga att vi stack ut. Jag kom dirket från jobbet och hade raggsockor på mig och killarna hade inte det minsta backslick och att Sara va kortklippt va ett fenomen bara det.
Kul va det, att dansa som fan eftersom vi ändå visste att vi aldrig skulle komma dit igen!

Klockan fyra imorse landade jag i min egen säng.
Bra kväll….jäkligt bra kväll!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...