Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Tacksamheten!

feb 19, 2010 | Tankar och Vardag


När man är i den här branchen är det svårt att få någon ekonomisk ersättning för det jobb man gör.
Man ska hela tiden vara glad att få vara med, tacksam och bara glatt sitta uppe och teckna hela nätterna och sen förhoppningsvis få ett tack som enda betalning.
Stora tidningar påstår att de har dålig budget, reklamfirmor vill inte betala för så simpla saker som loggor, det är sånt man bara ska få.
Jag kräver inga extremsummor, billigare än de flesta i branchen.
Men är man ensam och hyffsat ny så är det inte lätt att stå på sig, för man VILL ju vara med!
Jag har minst fyra olika roliga projekt på gång, ändå ekar mitt konto tomt.
Det känns orättvist när jag ändå utbildat mig i snart fyra år för att bli det här och ändå antar människor att det är någon sorts hobby och sidoprojekt.
Man skulle väl aldrig gå till en läkare som utbildat sig lika länge och hoppas att han gör en skönhetsoperation gratis, eftersom han ändå tycker det är så roligt?

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...