Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Textilfamiljen!

sep 19, 2010 | Tankar och Vardag
Nu är jag hemma från Borås och ett dygn ihop med dom här!
Det kändes precis som om vi pratat varje dag, som om tiden stått still och som vi alltid skulle ses och dansa hela nätterna.
Tyvärr är ju inte det fallet men det spelar ingen roll sålänge jag vet att dom finns där, en kort tågresa bort finns alla dom här fina fina människorna!
När vi stod där på dansgolvet kändes det så himla fint, för en gångs skull kände jag mig inte det minsta ensam längre.
Ni är ta mig tusan världens bästa!
Tack för ett fantastiskt dygn!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...