Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Träningen!

apr 6, 2011 | Tankar och Vardag


Tack för alla finfina bloggtips, nu har jag fullt med nya att läsa varje dag! Tack för det!

Jag tänker skriva ett inlägg om min träning, om ni tycker sånt är skittrist kan ni bara bläddra förbi det!

Jag har nu tränat sen den 10 januari, jag tränar mellan 3-5 gånger i veckan (med uppehåll på nästan tre veckor när jag hade influensan från helvetet!)
Jag blandar styrketräning med spinning.
JAg är ingen träningsmänniska, eller har aldrig trott mig vara det iallafall. Har alltid tyckt att soffan varit så mycket lättare val.
Men sen började jag och jag kan inte ens tänka mig tanken på att sluta!
Det är som en fristad att gå in på gymmet, då är det BARA min tid! Jag kan inte svara på mail, inte teckna, inte svara i mobilen, inte bry mig om någon annan än mig själv!
Sen att det är skitjobbigt att träna vissa gånger så är det värt det, just för att det är min egen tid och ingen ska få ta dt ifrån mig.
Man kan rensa hjärnan, inte tänka på nått eller komma på fiffiga lösningar på problem man klurat på.
Sen luktar det så himla gott på gym också, det luktar liksom förväntningar och entusiasm. Sen är det trevligt att bli lite tjenis med de andra som tränar, nu börjar man liksom nicka lite åt varann när man möts på passen.

Jag är dock hemskt avundsjuk på alla som blir röda i ansiktet och får genomblöta linnen! Själv syns det inte ett skit på mig även om jag varit på dubbelpass till och med, blir på sin höjd lite rosig om kinderna! Fan!
Sen när jag möter nån så tror de att jag precis kommit dit fast jag redan tränat en timme, då vill man ju ha sitt blöta linne som bevis!
Men idag lyckade sjag få en liiiiiiiten liten blöt fläck på linnet som jag jublande sprang hem och visade Emil!
– Titta titta älskling, jag är SVETTIG!!

Nej nu ska jag återgå till att spänna musklerna framför spegeln. Det är min nya favorithobby.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...