Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Träningen!

feb 9, 2010 | Tankar och VardagJag har fått dille på de här bokstäverna, Emil har redan plockat ner ”kissa här” som jag skrivit på badrumsdörren. Men min garderob är numera textad (och proppfull) och hyllan i hallen.

Igår kväll innan jag skulle sova låg jag och bläddrade i GLAMOUR. Det va ”kroppsnummer”. Man skulle bli peppad på att gilla sin kropp. Bra initiativ tänkte jag. Men ack så fel jag hade.
Jag fick lära mig att 64% går och tränar varje vecka. En siffra jag inte mådde ett dugg bättre av att veta.
Inte heller mådde jag bättre av att läsa att ALLA de intervjuat gick och tränade. Ingen som bara sa ”jag gör ingenting och tycker det är rätt gött ändå”.

Jag blev opeppad till max. La ifrån mig tidningen, petade på min runda mage och somnade. Trött över att aldrig bara få vara ifred.

Jag säger som min kompis Micke sa: Det är betydligt mer skadligt att gå runt och ständigt vara orolig över sin vikt och stressa hjärnan, än att faktiskt väga ett eller två kilo mer än man gjort förut.

Jag vill inte bli peppad att gilla min kropp. Jag vill inte bli peppad att gå och träna. Jag vill inte lära mig 101 nyttiga recept. Jag vill inte veta procentantal på hur onyttig jag nu må vara.
Jag vill bara vara.
Det är först då, jag verkligen tycker om mig själv.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...