Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Underhållningen!

feb 11, 2009 | Tankar och Vardag


Efter jobbet fick jag följa med Helena på loppisrunda, min första i nya staden!
Det va mycket skabbigt (vem vill köpa begagnade nylonstrumpbyxor?) och mycket som luktade gammal farbror. Men mitt under röran gömde sig dessa ljuvliga adidas skor! (blir väl skottpengar på mig nu när jag nämner andra skor men ibland måste man!)
Dom är nästan oanvända och så himla retrofina!
Jag fick punga ut tre tior så det va inte så mycket att bråka om.

Tänkte köpa ett fat med en fisk på till min ömma moder som fyller år idag, men jag tänkte att lite roligare ska hon väl ha så hon fick min papier maché dansös istället.

Tack tack TACk snälla Helena för att du tog ut bland folk! Du förstår inte hur mycket det betyder!
Tack!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...