Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Vågen!

dec 22, 2011 | Tankar och Vardag


Jag äger ingen våg. Förstår inte riktigt meningen med det där att väga sig stup i kvarten. Är jag glad och nöjd så blir det bra har varit min strategi.
Men sen fick jag höra om vågen som mäter din kropps ålder. Min kontorsgranne har en sådan våg, som mäter procent fett, muskler, ben och hela köret.
Först får man fylla i sin längd och sin ålder, sen får man ställa sig på vågen och hålla i två handtag. Sen skickar den ut små elektroniska saker som mäter motstånd hit och dit (fattade inte riktigt hur det gick till)
Enligt den här jävla vågen är jag iallafall på gränsen till överviktig, 35 år gammal och på en skala mellan 1-10 i hur vältränad jag är, är jag en tvåa! (ett är sämst)
Tack och god jul för fan.

Men som motreaktion till den där vågen, tänker jag köra igång ordentligt med träningen igen 2012. Jag har ett bröllop att fixa, en karriär att sköta och hur mycket jag än försöker motbevisa det, så blir man hundra gånger mer effektiv om man går och tränar.
När jag är klar ska jag va en tia på den där vågen.
Sen ska jag slänga den i soporna.

/Varma hälsningar en 35 årig överviktig, otränad kvinna i tjugosjuårsåldern.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...