Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Våren!

mar 15, 2011 | Tankar och Vardag, Tatueringar


Idag är det första officiella vådagen här, det har jag bestämt.
Det är min första dag tillbaka i studion efter nästan två veckor i sängen, så det känns fint att va tillbaka när det är sol ute.
Nu när jag så sakta börjar bli frisk så inser man hur himla mycket man uppskattar att inte vara sjuk längre, för när man ligger där i feberyran och hostar sönder både revben och mage, ja då känns det ju faktiskt som om man aldrig ska bli frisk mer.
Men sen vips så händer det!

Så roligt att så många anmält sig till ritkursen, ännu är det fritt fram för fler så det är bara att skicka iväg ett mail!

Vet ni vad, idag ska jag tatuera mitt första riktiga porträtt!
(den här trollsländan gjorde jag precis innan jag blev sjuk)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...