Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Våren! (nästan iallafall)

feb 22, 2009 | Tankar och Vardag


Idag vaknade vi till strålande sol så vi gick en lång morgonpromenad (okej okej, klockan va två innan vi kom iväg men TANKEN var en morgonpromenad)
Vi gick till havet, jag har nämligen den stora fördelen att bo vid havet.
Finfint och jag kan knappt vänta tills det är sommar och man får ha solglasögon och feta lår i små jeansshorts!
I vilket fall så var det himla fint.
Hav luktar nästan lika gott som Emil.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...