Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Våren!

apr 5, 2009 | Tankar och Vardag


Nu är det officiellt vår. Det bestämde jag och Anna igår när vi gick i Haga utan jacka och sörplade på varsin smoothie. När man har solen i ögonen och en sån där fin papperspåse i handen, men en ihopvikt sjömansklänning så känner man sig lyckligast på jorden. Som man äger en skatt.

Men just nu skulle jag byta allt solsken i världen mot att få vara med Emil.
Få ha vår, en varm hand i min och pussas sådär störande länge på torget, sådär så folk suckar och mumlar om en.
Få packa picknickkorgar med svettiga ostsmörgåsar och ljummen saft för att åka iväg med bilen bara för att se var alla småvägar tar vägen.
Jag vill sitta ute och behöva ha med en kofta för att inte frysa, jag vill pussa din hals när den är sådär solvarm och jag vill liksom va närmare dig än det är möjligt.
Just nu är det bättre än någonsin mellan oss och jag kunde inte önska mig nått mer.
På torsdag flyttar jag hem, jag åker tillkarlstad och jag har halvårsdag på samma dag.
Sen vidare till Åre, solen och Emil.
Just nu, kunde jag inte önskat mig nått mer!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...