Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Visningen!

feb 2, 2010 | Tankar och Vardag


Igår var det alltså dagen D.
Jag slapp handla all mat för det va redan fixat, istället blev jag muggansvarig och fick åka och hämta alla skor till visningen.

Det är minst sagt hierarki inom modebranchen, de som är högt uppsatta pratar till de som är lägst ner (dvs jag) som om man inte förstod ett dugg. Vilket man efter en stund inte tror man gör heller.

Det va utan tvekan mitt livs stressigaste dag, och jag blir ALDRIG stressad!
Men när jag väl blir det, så skenar det lätt iväg.

Jag hade dock ett roligt uppdrag jag fick av Ann-Sofie Back, att teckna morrhår på alla herrskor! Så om ni satt långt fram på visningen noterade ni förhoppningsvis det på skorna!
Jag har en bild i min mobil men lyckas inte få över den till datorn men jag lovar att återkomma i ämnet!

Annars va visningen toppen och modellerna va så himla trevliga!
De stackarna satt i ett rum fyllt med godis och mat och fick inte äta ett dugg medans jag som är en normaltjockis kunde glufsa i mig för glatta livet! (alltså det FICK ju givetvis äta, men ni fattar)

Kvällen avslutade med efterfest med Cheap Monday och jag blev fotad för en tidning i New York! Kände mig hesmkt märkvädig. Dock såg jag ut som nått som hunden släpat in för jag kunde knappt hålla upp ögonen, så trött va jag!

Ni som läst min blogg vet ju att jag har ett magsår som ligger och gror, jag har ätit medicin länge och inte kännt av det sen senaste månaden. Men stress är något som magsår älskar så idag kunde jag inte komma upp ur sängen, det gick inte att räta ut magen för den gjorde så ont!
Så här ligger jag nu, med en svidande mage och undrar om modebranchen verkligen är nått för mig.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...