Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Webshopen!

jul 31, 2011 | Bröllop, Pyssel, Tankar och Vardag


Kul att ni gillar webshopen och nu är allt redan sålt (utom älghornet som tillsvidare hänger på min egen vägg)

Jag jobbar för fullt för att få fram nya grejer och nu är min tuffaste period på jobbet klar så nu får jag lite mer pysseltid igen!
Idag har jag tex målat om en hylla, tryckt en t-shirt och ska sätta mig och måla lite porslin.
Bra, regnig söndag med andra ord!

Igår hade jag och Emil efterfest, men den blev nästan som bäst när alla hade gått hem vid fyra inatt, då provdansade vi till vår bröllopslåt och Emil snurrade mig runt hela vardagsrummet!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...