Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna och Wenches day of Fun!

mar 1, 2009 | Tankar och Vardag

Vi började dagen med tre timmars shopping på stan och sen sushibuffe.

Här blev det ett stort hopp eftersom jag glömde kameran på restaurangen så vi missade att fota hela ullaredsupplevelsen. Men här hade jag fått tillbaka kameran och vi firade med drinkar!

Inte alls klädda för att dricka drinkar och jag fick inte ha min Gekåspåse framme för Wenche så den låg nerknycklad i en H&M-påse för att inte synas.

Vi fördrev tiden med att leka leken när man tecknar en del var och sen viker pappret, se så fin han blev!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...