Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Allting!

okt 27, 2010 | Tankar och Vardag


Jag är en stort P3 motståndare, jag gillar inte radio överhuvudtaget men allra minst kanaler där de bara skriker i munnen på varann. Men det jag faktiskt gillar med P3 är när någon ringer in bara för att säga att såhär är det minsann, då säger de alltid ”en vän av ordning ringde in”.
Det är den bästa meningen, ”vän av ordning”.
Så är det att ha en blogg också, många kammentarer kommer från vänner av ordning, som liksom bara vill säga att man har lite lite fel.
Jag påstår inte att jag har rätt alla gånger, påstår inte att min blogg är en bibel av rätt och fel och att jag alltid tar upp ALLA delar av ett ämne när jag skriver nått.
Jag skriver bara lite som det känns just då, så alla vänner av ordning måste verkligen hata mig. Eftersom jag inte har någon ordning överhuvudtaget.

Idag åkte jag förbi en skylt jag aldrig sett förut, stannade och möttes av en dörr som såg mycket mystisk ut.
Det var den inte alls i själva verket och bakom den rymdes en hel hög av Nina Jarebrinks klänningar till riktiga vrakpriser!
Jag blev så glad att jag råkade spontanhandla den randiga klänningen på bilden.
Den kommer bli perfekt med mitt oranga hår som jag bokat tid för den 8 november.
Sen är jag redo att möta hösten på allvar.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...