Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Allting, del 2!

nov 4, 2010 | Tankar och Vardag


Igår trodde jag att jag skulle börja gråta mitt i studion, av ingen anledning alls.
Det svämmar bara över för att det är för mycket nu. Utställningen, ofärdiga målningar, beställningar, börja på nytt jobb, bo mellan två lägenheter, flyttstäda, garderobsrensa och sen försöka teckna samtidigt.
Jag är slut som människa helt enkelt.

Så jag tänkte att jag skulle ta min första, välförtjänta bloggpaus på tre (är det tre?) år.

Men jag är rädd att ni försvinner och slutar kommentera och lämnar mig om jag slutar blogga i några dagar, snälla gör inte det.
Jag tänkte att om jag får några dagar på mig att andas, så lovar jag att ni får tusen inredningstips, finfina pysselknåp och en mycket roligare blogg om några dagar.

Ni kan ju fråga mig ågot under tiden, kanske om inredning, björkar i vardagsrum, Emils hårfäste, bebisplaner, bröllopstanker, husköp, strumpor, färger eller vad ni vill.
Jag finns här bakom, jag orkar bara inte skriva mer på en liten stund.

Tack för att ni föstår.
Nu andas vi en stund.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...