Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna om Allting som Hände!

okt 15, 2011 | Tankar och Vardag, TeckningarNu är jag hemkommen från Stockholm, har hunnit landa, jubla och druckit champagne sen jag kom hem!

I torsdags var det alltså dags för kvällen som var hela anledningen att jag åkte till Stockholm.
Det var Lina Eidenberg-Adamo som mailat mig och frågat om jag inte ville ställa ut mina bilder på deras tjejmingelkväll och det ville jag ju såklart.


På festen mötte jag en massa tjejer av de jag tecknat genom åren, bland annat Emily och Louise! Och Emma såklart, världens bästa Värmlänning! (vi känner varann sen innan, det gör man om man är från Värmland)


Hela kvällen var kanonbra och efter att ha pratat med folk jag skulle kunnat hugga av mig armen för att prata med, så var jag tvungen att låsa in mig på toaletten och jubla lite i smyg. Sen fortsatte vi till Kåken och vid midnatt gick jag och Anna hem genom Stockholmsnatten med fickorna fulla av visitkort.
Min bästa kväll på länge!

(Alla bilderna har jag lånat av fröken Sundh!)

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...